+90 212 288 60 60

POLİTOYS

POLİTOYS Logo

     MURATOĞLU Ltd.Şti. ; Kompozit malzemelerden üretim yapmak ve pazarlamak amacı ile 1987 yılında Adapazarın’da kurulmuştur.  Kuruluşundan günümüze kadar geçen 24 yılı aşkın bir süreden beri MURATOĞLU, müşteri memnuniyetini daima önceliklerin en başında tutan bir anlayış içerisinde, kaliteli üretim ve istikrarla oluşturduğu çizgisinden asla taviz vermeyen, araştırmacı ve teknolojik yenilikleri sürekli olarak takip eden bir firmadır.

     MURATOĞLU GRUP; bu anlayışla sürdürdüğü çalışmalar sonunda kazandığı birikimlerini, ergonomi, estetik, güvenlik ve kalite ile birleştirerek 2003 Haziran ayında tümüyle üretimine başladığı Politoys® markalı Çocuk parkı ve Kent mobilyaları endüstrisinde büyüyerek önder konuma ulaşmıştır.

    Politoys®, oyun grupları dizaynı ve üretiminde lider konumdadır. Ayrıca Polifloor® kauçuk zemin döşemeleri üretimi de yapmaktadır. Politoys® geniş ürün yelpazesi sağlamakla birlikte müşteri hizmetlerinde de üstün konumdadır.

    Politoys®  bu endüstride süregelen başarısına katkı sağlayan üstün kalite anlayışı ve müşteri memnuniyeti anahtar faktörlerdir. Yeni fikirler, yaratıcılık, eğlence, güvenlik, dinamizm, sağlamlık ve estetiğin yanı sıra en üst düzeyde profesyonellik ve dürüstlük bizim iş anlayışımızdır.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: POLİTOYS

: +90 264 222 12 13

: Serdivan Yolu Üzeri Çark Cad. No:301/A 54100 - Adapazarı

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol