+90 212 288 60 60

İREM ÇADIR

İREM ÇADIR Logo

İrem Çadır olarak branda ve tente sektöründe bilgi ve birikimlerimizi sistemli ve titiz çalışmayla birleştirerek en iyisini siz müşterilerimize sunmaktayız. Çadır ve branda bir çok iş sektörünün olmazsa olmaz bir ihtiyacıdır. Kurum olarak prensiplerimizin ilk sırasında müşteri memnuniyeti önceliktedir.

Bu yüzdende ürünün yapılan alana, mekana, hava şartlarına, ihtiyacı tam olarak karşılamasına, ayrıca göz zevkine hitap edecek şekilde sağlam, dayanıklı olacak şekilde imal edilip, kalıcı ve geçici olarak montaj edilmektedir.

Faaliyet alanlarımız ise; kapalı halı saha, kapalı halı saha brandası, spor tesisi, tenis kort, depo çadırı,hangar çadırı, şantiye çadırı, alan kapatma, iftar çadırı, membran yapılar, afet çadırı, acil durum çadırı,havuz brandaları, kamalye, askeri çadır, soğuk iklim çadırı, yemekhane çadırı, yatakhane çadırı, yat brandaları, parti çadırı, çatı tente, kubbe tente, tören çadırları, protokol çadırı, yarasa çadırı,şeffaf kaplama, gösteri çadırları, asma germe sistemleri, sabit tente, mafsallı tente, körüklü tente,pergole tente, geçit, jüt uygulaması, büyük şemsiyeler, kış bahçeleri, trambolin, gölge sistemleri, çelik yapılar, tır brandaları, kayar perde çatı sistemleri, kamyonet tentesi, deprem çadırları, eps boncuk bekletme siloları (eps dinlendirme siloları) gibi ürün çeşitliliğiyle her kesime ulaşabilmenin ve hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: İREM ÇADIR

: +90 212 419 69 53

: Yunus Emre Mh. Yunus Emre Bulvarı No: 43 - Sultangazi

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol