+90 212 288 60 60

ÖZLEM İNŞAAT

ÖZLEM İNŞAAT Logo

ÖZLEM İNŞAAT VE ALTYAPI ELEMANLARI TİC.LTD. ŞTİ. , Beton Boru Ve Beton Elemanları  üretimi ve satışı amacıyla 1989 yılında ÖZLEM TİCARET olarak kurulmuştur. Aile şirketi olmanın vermiş olduğu birlik, beraberlik ve gayretli çalışmaların sonucunda 1996 yılında bugünkü ünvanını almıştır. Teknolojideki gelişmeleri yakından takip eden firmamız, bu doğrultuda kalite standartlarını da yükseltmiştir. Bu kalite anlayışını TSE, İLLER BANKASI ve diğer kurumlarca verilen KALİTE, YETERLİLİK ve İZİN belgeleri ile ortaya koymuştur. Üretimin Çevresel Etkilerini de dikkate alan firmamız; havaya, suya, toprağa ve diğer doğal kaynaklara yönelik kirlenmenin önlenmesi ve doğal kaynakların tasarruflu kullanımını benimsemiş ISO 9001-14001 Belgesini de alarak çevreye verdiği önemi ortaya koymuştur.

Bölgesel ve Ulusal önemli projelerde hizmet eden, Ülkemizin hammaddesini ve bölgesel iş gücünü kullanarak   teknolojik yeniliklerle sürekli gelişen, müşteri memnuniyetini kazanan kaliteli ürünlerle topluma ve Ülke ekonomisine katkı sağlayan bir şirket olarak KALİTELİ ÜRÜN İLE KALİTELİ ALTYAPILARIN OLUŞTURULMASI felsefesi ile hareket etmekteyiz.

Faaliyet gösterdiği alanda dünyanın önde gelen firmaları arasında yer alan, modernleşen dünyaya ayak uydurarak, insan sağlığı ve ekolojik dengeyi gözeterek üretim yapmayı gaye ve amaç edinen şirket vizyonu ile her zaman bir adım önde olmayı hedeflemenin haklı gururunu taşımaktayız.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ÖZLEM İNŞAAT

: +90 312 385 27 77

: -

: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi No:129/1 - Macunköy

  • Üretici

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol