+90 212 288 60 60

MASNA PLASTİK

MASNA PLASTİK Logo
1981 yılında Nevşehir'de kurulan, pres ile sac kesim, büküm, dorse, karuser, damper malzemeleri imalatı ile faaliyetlerine başlıyan firmamız 1999 yılında Sondaj Techiz Boruları imalatına başlamış ve müşteri portföyünü devamlı olarak artırmıştır. 2003 yılından itibaren sac boruların yanında piyasadaki PVC Sondaj Techiz Borularındaki talebi karşılamak için PVC Sondaj Techiz Borularının da satışına başlamıştır. Bu esnada kendi üretimi olan sac boruda da üretimini artırarak devam ettirmiştir. Şirketimiz yurt dışındaki pazarlara da üretim yapmakta ve yurt içinde olduğu gibi gelişimini yurt dışında da ilerletmektedir.
 
Plastik boru imalatı çalışmalarına 2006 yılının başında PVC Derin Kuyu Sondaj Techiz Boruları üretimi ile başlayan firmamız, gelişmesine 2007 yılında da PVC Temiz Su Boruları imalatına başlayarak devam etmiştir.
Ürünlerimiz TSE ve ISO 9001-2000, NISZERT ve Tarımsal Kredilendirme Kalite belgelidir. Ayrıca Sanayi Bakanlığı'ndan da Garanti Belgesi almıştır. Tarım Kredi Kooperatifleri, Ziraat Bankası ile de anlaşmalıdır.
 
2008 yılının sonlarına doğru Türkiye'de bir ilk olarak manşonlu olarak içten contalı plastik kolon borularının imalatına başlamıştır. Bu üretimini koruma altına almak için bu üretiminin patentini de almıştır.
 
2013 yılında Manisa Turgutlu da 10.000 m² lik kısmı kapalı olmak üzere 43.000 m² lik alanda kurduğu modern tesisi ile Polietilen temiz su boruları (PE100), Korige boruları ve PE yağmurlama borularının üretimine başlamıştır
 
Üretimi ile kalitesini kanıtlayan MASNA PLASTİK kurulduğu günden beri devamlı olarak kapasitesini, üretim gücünü ve teknolojisini arttırmış ve bugün Türkiye'nin sayılı plastik üreticilerinden birisi olmuştur. Günümüz koşullarını göz önüne alarak insan ve teknolojiye yatırımlar yapmaya devam eden MASNA PLASTİK dün ve bugün çalışanlarına güvenmekte ve yarınlara hep birlikte giderek büyüyen bir çizgi üzerinde bir dünya şirketi olma yönünde ilerlemeye devam etmektedir.
Teklif Al
Firma Bilgileri

: MASNA PLASTİK

: +90 236 314 37 08

: Atatürk Mahallesi Eski Manisa Yolu No:278 - Turgutlu

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol