+90 212 288 60 60

NTG PLASTİK

NTG PLASTİK Logo

NTG, PE100 fiting üretimi için Nesip Gönenç ve A.Tahir Gönenç tarafından kuruldu. Son 30 yıl içerisinde çevre, sağlık ve emniyet kavramları, doğal kaynaklardaki kıtlık, içme suyu, kanalizasyon ve gaz sistemlerinde daha yeterli ve etkili altyapıları gündeme taşımıştır. Biz de bu trendi takip ederek polietilen PE100 plastik boru sistemleri konusunda yapabileceklerimizi ortaya koyduk.

Termoplastikler diğer sistemlere göre pek çok avantaja sahiptir. Örneğin kurşun kirlenmesine karşı zehirli madde ihtiva etmez, seramik sistemlerle kıyaslandığında kırılgan değildir, çelik ve beton sistemlere göre aşınma riski yoktur. Tüm bunların dışında termoplastik sistemler dayanıklı ve emniyetli birleştirme sistemlerine sahiptir.

Bizim geçmişimiz bu konuda pek çok uluslararası rakibimiz kadar uzun değildir. Ancak başlangıçta doğru hedefler belirlendiğinde başarıya nasıl ulaşılabildiğini de açıkça göstermektedir. Biz uluslararası standartları yakından takip ederek ham maddeden son ürüne kadar komple kalite kontrol sistemini uygularız. Yalnızca çevre, sağlık ve emniyet şartnamelerine göre uygunluğu tescil edilmiş malzemeler sistemimizde kullanılır.

Kalite yönetim sistemimiz sürekli sıkı kontrole tabi olup, müşterilerimizin ihtiyaçlarının hızlı ve tam olarak çözümüne odaklanmıştır. Müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla yakın ve uzun dönemli ilişkilerin kurulması esas politikamız olup başarının elde edilebilmesi için küreselleşmenin önemini biliriz. Bu da uluslararası rakipler arasında yer almamızı sağlamaktadır. Son yedi yılda buraya gelebildik. Ancak hedefimiz başarıyı geçmiş üzerine inşa etmek ve geleceğe odaklanmaktır. Bu da yeni ürün ve servislerin geliştirilmesi, insan kaynaklarımıza yatırım, araştırma ve teknolojiye yönelim anlamına gelmektedir.

Amacımız dünya çapındaki müşterilerimize en iyi ürün ve servisimizi ulaştırabilmektir. Bu bizim küresel büyüme stratejimizdir. Amacımız ve rekabet gücümüz var. Bizi bu amaca ulaştıracak kapasite ve tecrübemiz olduğunu biliyoruz. Bunun ötesinde değerli müşteriler olmadan hiç bir işin ayakta kalamayacağının ve başarıya ulaşılamayacağının da farkındayız. Bu nedenle de müşterilerimizi her şeyin üstünde tutmaya devam edeceğiz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: NTG PLASTİK

: +90 216 595 31 21

: Şeyhli Mah. Ankara Cad. No:326 Kat: 1-2-3-4 34906 - Pendik

  • Üretici

1
E-Bültene Abone Ol