+90 212 288 60 60

TEKNİK İŞ DÖKÜM SANAYİİ

TEKNİK İŞ DÖKÜM SANAYİİ Logo

Kayseri 1. Organize Sanayi Bölgesinde,1990 yılında 5000 m2 si kapalı toplam    22 000 m2 lik bir alan da soba  dökümü ve  kayseri’de tek makine ve otomotiv parçaları dökebilen  dökümhane olarak faaliyet gösteren TEKDÖKSAN tek vardiyada yıllık 5000 ton döküm, kapasitesi ile Türkiye’nin önde gelen orta ölçekli dökümhanelerindendir. 

Sektörde 50 yılı aşan tecrübesi, yetenekli personelleri ile TEKDÖKSAN, konularında lider kuruluşların çözüm ortağıdır. Müşteri odaklı ve esnek üretim anlayışı, müşterileri ile olan sağlam diyaloğu, yenilikçi ve rekabetçi yapısı ile TEKDÖKSAN sektörün hızla büyüyen firmalarından bir tanesidir.

İlk ihracatına 2003 yılında başlayan TEKDÖKSAN, şuan üretimini yurt içi ve Avrupa Birliği ve Amerika ülkelerine ihraç etmektedir.

Kurulu fabrikalarında Küresel Grafitli Dökme Demir, Gri Dökme Demir ve Çelik Döküm konularında hizmet veren firmamız, otomotiv, makina, soba ve bir çok sektöre hizmet etmektedir.
Beklentilerden daha yüksek değerde hizmet sunabilmenin gayreti içinde olan, TEKDÖKSAN TSE EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi sertifikasına sahiptir.
Felsefemiz tamamen müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamak ve sürekli yenilik yoluyla beklentilerini karşılamaktır.TEKDÖKSAN 2016 YILINDA YATAY KALIPLAMA SİSTEMİ SİNTO  VE 4 ADET LABORATUVAR VE 1 ADET ARGE LABORATUVARIYLA VE YÜKSEK MÜHENDİS VE DOKTORA YAPMIŞ  KADROSUYLA İLKLERE İMZA ATMAKTADIR.

Dünyada ilk defa atıkları ile krom kaplama ve tekstil atık sularını arıtma potansiyeline sahip TEKDÖKSAN Tüm dünya’ya green foundry politikasını benimsemede öncülük yapmaktadır.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: TEKNİK İŞ DÖKÜM SANAYİİ

: +90 352 321 2023

: KAYSERİ 1. ORGANİZE SANAYİ BÖLG. 21. Cadde No:5 - Melikgazi

  • Üretici

  • Satıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol