+90 212 288 60 60

OTKONSAŞ OTOM. KONT. SİST. ÜRETİM. TAAH. VE TİC. A. Ş.

OTKONSAŞ OTOM. KONT. SİST. ÜRETİM. TAAH. VE TİC. A. Ş. Logo

Geniş mühendis kadrosu ile proje takip ve çözümlemesinde müşterilerini hızlı çözüme götürebilen Otkonsaş A.Ş., çalışmakta olan tesislerin iyileştirmesinde olduğu gibi yeni yatırımlarda da yatırımcıların, mühendislik firmalarının ve müteahhitlerin çözüm ortağı olmayı sürdürmektedir. Ağır endüstrinin talep ettiği endüstriyel vanaların seçimi, tedarik edilmesi ve devreye alımı Otkonsaş’ın birincil hedefi olup özellikle Enerji, Demir-Çelik, Maden, Petrol-Gaz, Petrokimya, Kimya, Boya gibi zorlu endüstri proseslerinde kendini göstermektedir.
Sadece vana ve aktuatör temininde değil, emniyet sistemlerinden vana kilitlerine, switch ve transmitterlardan tüp ve boru fittinglerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Otkonsaş A.Ş.
» 35 yıllık bir firma olmanın getirdiği kurum kültürünü koruyarak kurum içi eğitim ve özlük haklarına verdiği önem,
» Gelişime ve yeni teknolojileri takip etmeye açık kalite anlayışı,
» Profesyonel satış, ithalat ve bakım kadrosu ve koşulsuz müşteri destek hizmeti ile kazandığı müşteri memnuniyeti,
» Müşterilerinin yanı sıra üreticilerinin stratejilerini Türkiye`ye uyarlama ve sadece finansal değil kurum kültürü ile destekleyebilme becerileri ile Türkiye`nin önde gelen endüstriyel kontrol ekipmanı sağlayıcılarından olmayı sürdürmektedir.
Bunların yanı sıra Otkonsaş A.Ş. zorunluluktan öte "sorumluluk" olarak gördüğü sosyal projeler ile ülkemizin ve dünyamızın geleceğine katkıda bulunabilmek ve bu konudaki duyarlılığını mümkün olduğunca geniş çevrelere yaymak konusunda da kendini göstermektedir.
Deneyimi ve yeni teknolojiyi bir araya getirerek Türk Sanayisine güvenilir ve uzun ömürlü; iş yükünü azaltmayı, maliyetleri düşürmeyi ve olası tehlikeleri & riskleri ortadan kaldırmayı amaç edinen ürünleri ile ağır sanayiye hizmet vermekten mutluluk duymaktadır.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: OTKONSAŞ OTOM. KONT. SİST. ÜRETİM. TAAH. VE TİC. A. Ş.

: 90 216 326 39 39

: Koşuyolu Mah. Ali Nazıma Sk. No:24 34718 Koşuyolu

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • İthalatçı

1
E-Bültene Abone Ol