+90 212 288 60 60

KÖSEDAĞ / SİBERTEK

KÖSEDAĞ / SİBERTEK Logo

Siberetek A.Ş olarak verdiğimiz hizmetlerde güvenlik, performans ve güvenilirlik ile birlikte tüm ilgili milli ve uluslar arası standartlar ve kanuni mevzuatın hükümlerine uyularak, kendi alanımızda kalite ve zamanda lider olabilmek için rekabet ortamına bağlı olarak müşterilerimizin süregelen ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak kalite seviyesini sağlamak.

Yabancı veya yerli firmalarla görüşmek suretiyle yeni Pazar araştırmaları yaparak müşteri portföyünü artırmak,

Zamanın en kıymetli değer olduğunu, hiç kimsenin kendisinin veya başkasının zamanını boşa harcamaya hakkının olmadığının bilinmesini ve sonuca gitmek için çalışmanın yeterli olmadığını sistemin önemli olduğunu dolayısı ile kimsenin sistem dışında iş yapamayacağını anlaşılmasını sağlayarak hizmet süresini çabuklaştırmaktır.

Planlama yapıp iş güvenliğine riayet ederek bir kerede işin bitimini sağlamak, acele edip geri dönmemek, malzeme, işgücü ve zamanı ziyan etmemek verimliliği artırmak, maliyeti düşürmek böylece büyüme ve kar hedeflerimizi yakalamak.

Çalışan elemanlarımızın firmamızı oluşturan yapı taşları olduğu bilinciyle onların iş içinde eğitilebilmeleri rahat ve güvenli bir ortamda çalışmaları ve insanca bir yaşam sürdürebilmeleri için maddi ve beşeri imkanlarımızı seferber etmek firmamızın Kalite Politikasıdır.

Tüm personelimizle SİBERTEK ELK. GÜV. VE OTOM.SİST.İNŞ.TUR.TİC.A.Ş ’de ki kalite sistemimiz ISO 9001: 2015 standardının tüm gereklerini yerine getirmek ve sistemimizin etkinliğini sürekli geliştirmek kuruluşumuzun temel politikasıdır.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: KÖSEDAĞ / SİBERTEK

: +90 216 593 0353

: Eski Ankara Yolu İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi (İTOSB) 2 No'lu Cadde No:1 34959 Tepeören

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol