+90 212 288 60 60

KROM MUTFAK SAN. TİC. A.Ş.

KROM MUTFAK SAN. TİC. A.Ş. Logo

1978 yılından günümüze kadar endüstriyel mutfak piyasasının en önemli iş adamlarından biri olan Aybars Şendur tarafından 2004 yılında kurulan Krom Mutfak, kurulduğu ilk günden itibaren tecrübenin önderliğinde, genç ve yenilikçi çizgisiyle ve her zaman kendisini geliştirmekten vazgeçmeyen yapısıyla emin adımlarla ilerlemektedir.

Krom Mutfak, hem yüksek teknoloji CNC ( Computer Numerical Control ) makineleriyle ve verimli fabrika hattıyla üretim yapan, hem de bünyesinde bir çok ithal ve yerli markaların distribütörlüğünü ve bayiliğini barındıran, proje, satış ve danışmanlık hizmeti veren bir sanayi kuruluşudur.

Endüstriyel mutfak sektöründe geniş ürün yelpazesi ile çalışmalarını sürdüren Krom Mutfak otel, motel, sosyal tesis, turistik tesis, tatil köyü, okul, hastane, fabrika, restoran, kafeterya v.b. tesisler için projelendirme ve danışmanlık ile başlayan, anahtar teslimi komple mutfak tesisi kurulum ve işletmeye hazır hale getirilmesi veya münferid mamul bazında üretim, montaj, doğrudan satış ve satış sonrası servislerle paket olarak hizmet vermektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: KROM MUTFAK SAN. TİC. A.Ş.

: +90 232 254 6466

: Pancar Org. San. Bölg.5.Cad. No:1 Pancar Torbalı

  • Üretici

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol