+90 212 288 60 60

SANCAK HAZIR BETON YAPI İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş.

SANCAK HAZIR BETON YAPI İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş. Logo

Sancak Hazır Beton Nisan 2014 yılında Konya’nın iki güçlü girişimcisi ortaklığında faaliyetlerine başladı. Yaklaşık yarım asırdır beton malzemeleri üreten Aladağ Grup’un gücünü arkamıza alarak çıktığımız bu yolda sloganımız; kurumsal firma sistematiğinde ama küçük işletme heyecanıyla, şirket ortaklarının yıllardır süren gelen ticari duruşlarına yakışır bir şekilde hizmet etmekti. Konya’nın ilk 56’lık pompasının envanterimizde olması bu konu da ne kadar iddialı olduğumuzun en açık ispatıydı. Faaliyetimize başlar başlamaz alanında kendimize hemen yer bulduk. Ve fark ettik ki Konya bizi bekliyormuş. Sonra gün gün İlave mikserler, pompalar, santral derken ekipman ikiye katlandı, ekip iki katına çıktı. Grup şirketleriyle beraber Konya, Konya’nın ilçeleri, Aksaray derken,  2018 yılına geldiğimizde, Aksaray da beraber çalıştığımız müşterimiz Ankara’nın merkezinde ki projesinde bizim çözüm ortağı olmamızı istediğini söyledi. Güzel ülkemizin başkenti Ankara’nın merkez ilçesi Mamak da TOKİ den aldığı 1.500 Konut yapım işinde bulduk kendimizi. Peki dedik kolları sıvadık, hadi başlayalım dedik. Ve de alnımızın akıyla bir yıl içinde başladık, bitirdik.

Tarihler 2020 yılını gösterdiğinde Sancak Hazır Beton, diğer şirket ortağının farklı kulvarlarda yürümek istediğini söyleyerek affını istemesiyle % 100 Aladağ Grup Şirketi olarak ‘yola devam’ kararı aldı. Artık sadece hazır beton değildi müşterimize sunduğumuz.

Alt yapıdan üst yapıya, klasik ürünlerden dekoratif ürünlere, Aladağ grubun ürettiği her ne varsa müşterilerimize sunabilecektik.

Üretim tesisi Türkiye de sayılı olan yeni nesil parke taşı DEKORATİF PARKE TAŞI da ürün gamına girmişti. İçinde bulunduğumuz projeleri güzelleştiriyorduk, renklendiriyorduk. Dekoratif bordürlerle de yeni nesil taşlarımızı çevreliyoruz. Alt yapı malzemeleri ile de alttan inşa ederek geliyoruz.

Kısacası;

“Betonun uygulandığı her yere ‘imza’ atıyoruz”

Teklif Al
Firma Bilgileri

: SANCAK HAZIR BETON YAPI İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş.

: +90 332 346 4345

: -

: Horozluhan Mah. Nadide Sk. No:9 Selçuklu

  • Üretici

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol