+90 212 288 60 60

GEMAK A.Ş.

GEMAK A.Ş. Logo

Temelleri 1969 yılında atılan GEMAK, özellikle süt ve süt ürünleri tesislerine yönelik ekipman üretimi, otomasyon ve anahtar teslim tesis kurulmasında öncü kuruluştur.

GEMAK süt ve meyve suyu tesislerinin yanı sıra, yağ, çikolata, bisküvi, şurup, karamel, salça, ketçap, mayonez ve fermente ürünler gibi diğer gıda prosesleriyle, kimya  ve ilaç sanayine yönelik çözümleriyle de müşterilerine modern, hijyenik, otomatik ve son teknoloji sistemler sunmaktadır.

Ankara 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde toplam 23.000 m2’lik alan üzerine kurulu modern tesislerimizde, 30 yılı aşkın tecrübesiyle, Ar-Ge, Proje, Üretim, Montaj, Satış ve Servis bölümleri ile gıda, kimya, ilaç gibi geniş bir yelpazede faaliyet gösteren üreticilere, projeye özel ürünler geliştirerek tesisin projelendirme, üretim ve kurulumunu yapıyor, dünyaya ihraç ediyoruz. Türkiye ve 30'u aşkın ülkede tesis kuran GEMAK, genişletilmiş garanti süresi, satış sonrası servis ve yedek parça desteği ile tam kapsamlı hizmet vermektedir.

İngiltere ve Fransa başta olmak üzere KKTC, Ukrayna, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Libya, Cezayir, Nijerya, Kazakistan, Türkmenistan, Azerbaycan, Özbekistan, İran, Irak, Suriye, Ürdün, Yemen, Malezya ve Suudi Arabistan’da faaliyet gösteren uluslararası şirketler, yeni projeleri için tekrar tekrar GEMAK kalitesini tercih etmektedir.

Bugün gelinen noktada GEMAK ulusal ve uluslararası platformda göstermiş olduğu başarı, geniş ve kaliteli ürün gamı, yatırımları, 2017 yılında kurmuş olduğu Ar-Ge merkezi  ve sürdürülebilir kalite anlayışı ile pek çok başarılı projeye imza atmış, müşterilerine yenilikçi teknolojiler ve çözümler üretmeye devam etmektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: GEMAK A.Ş.

: +90 312 394 7794

: Alcı OSB Mahallesi 2032 Cad. No: 1 / 1 SİNCAN

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol