+90 212 288 60 60

VİKİNG TURKEY YANGIN KORUNUM SİSTEMLERİ TİCARET A.Ş.

VİKİNG TURKEY YANGIN KORUNUM SİSTEMLERİ TİCARET A.Ş. Logo

Viking kusursuz yangından korunma teknolojilerinin geliştirilmesi, üretilmesi, satışı ve dağıtımı ile ünlüdür ve onca yıldır yangından koruma konusunda güvenilir bir ortak olmuştur.

Geniş ürün portföyü, sulu, köpüklü ve gazlı söndürme sistemlerinin yanı sıra yangın algılama sistemleri için yenilikçi ve kanıtlanmış bileşenleri kapsar ve Viking'in müşterilerine en iyi ürünleri ve en yüksek seviyede desteği sağlama konusunda gösterdiği özen ve dikkatin bir yansımasıdır.

Viking'in özel ve bilgili müşteri hizmetleri sayesinde, sabit yangın koruma sistemlerinin kurucuları bu kaliteli ürünlere ulaşabilir ve Viking çalışanları tarafından sağlanan profesyonel ve özel destek hizmetlerine güvenebilirler.

Viking, en küçük projeden en büyük girişime, ihtiyaç olan her yerde ve her zaman doğru malzemeleri sağlama amacı ile şirketlerin tek nokta ortağıdır.

Viking yangından korunma konusunda tutkuludur ve sabit yangından koruma sistemleri sektörünün büyümesi amacına bağlıdır.

Bu pazara tam olarak odaklanıp kendini adadığından, müşterilerin başarılı olmaları için Viking'in gerekli uzmanlığa sahip olduğuna güvenebilirler. Her üstesinden gelmeleri gereken bir zorluk olduğunda onlara yardımcı olması için Viking'in kaynaklarını ve teknik uzmanlığını kendilerinin sayabilirler.

Ve projeleri için gerekli onay ve akreditasyona sahip doğru ürün ve çözümü bulacaklarına emin olabilirler.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: VİKİNG TURKEY YANGIN KORUNUM SİSTEMLERİ TİCARET A.Ş.

: +90 216 403 1800

: İnönü Cad. Sümer Sok. Zitaş İş Merkezi D2 Blok K: 5, D: 12 Kozyatağı, Kadıköy, 34742

  • Distribütör

  • Uygulamacı

  • Satıcı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol