+90 212 288 60 60

SİSTEK MEKANİK A.Ş

SİSTEK MEKANİK A.Ş  Logo

SİSTEK MEKANİK A.Ş Mekanik tesisat, Yangın Söndürme Sistemleri , Alarm Sistemleri ve İnşaat alanlarında profesyonel olarak faaliyet göstermektedir. Firmamız deneyimli kadrosu ve teknik bilgisi ile müşterilerimizin çözüm ortağı olmayı kendisine ilke edinmiş olup, bu yönde kaliteli hizmet anlayışı ile istanbulda ve türkiyenin bir çok ilinde büyük projelerde çalışmıştır.


Misyonumuz
SİSTEK MEKANİK A.Ş olarak; kurumsallaşmış yapısı ile çağdaş teknolojiye egemen, deneyimli, yetişkin insan gücümüzle yurt içi ve yurt dışı çalışmalarımızda, dünya standartlarına uygun, kaliteli ve güvenilir hizmet sunmak vazgeçilmez iş prensibimizi oluşturmaktadır.

Vizyonumuz
Tecrübesi ile yurt içi ve dışında, halen devam etmekte olan ve bitirilen her türlü hacim ve özellikteki projeleri ile bu sektörde başarıyla yoluna devam edeceğini kanıtlamaktadır.

Hedeflerimiz
Uluslararası kalite standartlarında güvenilir mühendislik çözümleri, kapsamlı ve her açıdan uzmanlık gerektiren projelere elektromekanik taahhüt hizmeti sunuyoruz.
Attığımız her adımda insana ve doğaya saygıyı esas alıyor, topluma ve tüm iş ortaklarımıza değer katmanın önemine inanıyoruz.
Toplumun gelişimi ve çağdaşlaşması için eğitim ve sanat başta olmak üzere sosyal sorumluluk projelerinde sürekliliği sağlıyoruz.

Müşterilemize en güvenilir ve kaliteli hizmeti sunarak, bulunduğumuz coğrafyada ilk tercih edilen taahhüt firması olmayı, malzeme ve hizmet tedarikçileri ile güvene ve karşılıklı kazanca dayalı sürdürülebilir ilişkiler kurarak yalın ve kilit bir konumda kalmayı, projelerimizde verimli bir risk ve maliyet yönetimi ile sürdürülebilirliği amaçlıyoriz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: SİSTEK MEKANİK A.Ş

: +90 212 852 4343

: Güzelyurt Mh. M. Akif Ersoy Cd. No:38 Gökdemiz Plaza Kat : 4 No : 9 Esenyurt

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol