+90 212 288 60 60

Dinakord Elektronik / Atlantik

Dinakord Elektronik / Atlantik Logo

1965’ten günümüze Profesyonel Ses Işık ve Görüntü Sistemleri sektöründe uzmanlaşmış firmamız Dinakord Elektronik San. Tic. A.Ş., tescilli Atlantik ve Sonakord markalarıyla uzun yıllar yurt içinde üretim yapmıştır. 2000 yılından bu yana ise yurt dışındaki tesislerinde tescilli SSP markası ile çok geniş bir yelpazede Profesyonel Ses ve Işık ürünleri ile muhtelif aksesuarların üretimini sürdürmektedir.

Dinakord Elektronik, kendi tescilli markalarının yanı sıra distribütörü olduğudünya markaları ile de sektörün ihtiyaçlarını en doğru ve güvenilir ürünler ile karşılamayı felsefe edinmiştir. Bu doğrultuda, değişen teknolojiyi çok yakından takip ederek sürekli yeni yatırım ve girişimlerde bulunmaktadır.

Firmamız, geniş dağıtım ağı ile çok çeşitli ürün gamının tüketiciyle buluşmasını sağlarken, gerçekleştirdiği satış ve projelerden elde ettiği deneyim ile sistem entegratörü olarak yurt dışında da ses, ışık ve görüntü sistemi projeleri için anahtar teslim uygulamalar sunmaktadır.

50 yılı aşkın tecrübesi ile müşterilerine en hızlı, en kaliteli ve eksiksiz hizmeti sunma düsturu ile yoluna devam eden firmamız, tüm projelerinizin ilk adımından en son aşamasına kadar size rehberlik ederek isteklerinizi gerçeğe dönüştürecek profesyonel kadroya sahiptir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Dinakord Elektronik / Atlantik

: +90 212 231 3095

: -

: Ergenekon Caddesi Şahadet Sokak No:6 Feriköy

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol