+90 212 288 60 60

ROTEK ENERJİ VE BACA SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ROTEK ENERJİ VE BACA SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Logo
  • Rotek kurulduğu 1993 yılından beri baca konusunda müşterilerine kapsamlı çözümler sunmaktadır. Şirket kurucuları çeşitli Alman baca firmalarına ait ürünlerin Türkiye pazarında satışını ve montajını yaparak tecrübe kazanmıştır. Firmamız, 1993 yılında Rotek markasıyla paslanmaz çelik baca üretimine başlamıştır. Bu bilgi birikimi ve deneyimiyle sektöre girdiği ilk günden beri baca sistemlerinin bilinçli ve standartlara uygun şekilde kurulması konusunda öncü olmuş ve bugüne kadar bu düşünce ile hizmet vermiştir.
  • Rotek teknik dokümanları çeşitli şartnamelerde kullanılmaktadır. Baca sektörünün gelişimine ve tüketici bilinçlenmesine önem veren Rotek, Bacader ‘ in kurucu firmalarındandır.
  • Rotek, İstanbul’da faaliyet gösteren baca firmaları arasında TSE belgesi alan ilk firmadır.(Türkiye’de ise ikinci).  2000 yılında Negatif Basınçlı Sistemler, 2003 yılında Pozitif Basınçlı Sistemler, 2007 yılında ise Yüksek Basınçlı Sistemler için TSE belgesi almıştır. Avrupa Uyum Standartlarına göre revize edilen yeni baca standardı TS-EN 1856-1 ‘e sahip olan 7 firma arasında yer almıştır. Baca konusunda TS11383 ve TS EN 1856-1 belgelerine sahip olarak en fazla yıl standardlarda üretim yapmıştır.
  • Türkiye’ deki baca firmaları arasında makina ve kalıp yönünden en geniş kapasiteye sahiptir.
  • Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarında toplam 17 ülkeye yüzlerce baca sistemi, baca filtresi ve çöp-çamaşır şutları ihraç eden Rotek, kalitesi ile yurt içi ve yurt dışı şartnameli projelerde aranılan bir marka olmuştur.
  • Türki Cumhuriyetleri ve Rusya pazarına ithalat yapabilmek için ön koşul olan Gost-R kalite belgesini 2006 yılında alan Rotek, Türkiye’de bu belgeye sahip ilk baca firmasıdır.
  • Sistemlerinde öncelikle “konik geçme” sistemi ve “manuel kaynak” kullanan Rotek, sektördeki gelişmeleri takip ederek, 1996 yılından itibaren daha kaliteli ürünler üretmek amacıyla “robot kaynak” teknolojisini, 1999 yılından itibaren de “muflu geçme” sistemini, 2007 yılından itibaren “hazır contalı sistemini” uygulamaya başlamıştır.
  • Ürün yelpazesinde bulunan paslanmaz çelik bacanın yanı sıra çamaşır ve çöp atma kanalları, çamaşır şutları, çöp şutları, çöp kompaktörü, seperatör sistemi, atık gaz baca filtresi, gazı arıtma filtresi, kendi kendini taşıyabilir sanayi bacaları  ürün yelpazesiyle  konut, iş merkezi, otel, hastane ve fabrikaların ilk tercih ettiği firmaların başında gelmektedir.
  • Ürünleri içinde bulunan Çamaşır ve Çöp Atma kanallarını uluslararası şartnamelere uygun yapan Türkiye’deki ilk firmadır.
  • Ürünlerinin imalatını, satışını ve  montajını yapan, ayrıca baca problemlerini çözen, baca sistemi projelendirilmesi, baca ekipmanlarının seçimi(fan, baca damperi, motorlu klape, susturucu vs.) ve satış sonrası hizmetleri de sunan yapısıyla  dünyada da pek örneği bulunmayan bir sistemle hizmet vermektedir. Bünyesindeki baca konusunda akademik çalışmaları olan Makina Yüksek Mühendisleri ile baca sistemlerinin gerektirdiği her türlü hesaplamaları yapabilmekte ve teknik raporlar sunabilmektedir.
Teklif Al
Firma Bilgileri

: ROTEK ENERJİ VE BACA SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

: 0 216 497 21 21

: -

: Necip Fazıl Mh. Kaynaşlı Sk. No: 25 Sultanbeyli

  • Distribütör

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol