+90 212 288 60 60

lşılplast Plastik / Siesta

lşılplast Plastik / Siesta Logo

Türkiye’nin ilk plastik bahçe mobilyaları üretimi ile sektörün lideri Siesta, 1978 yılında lşılplast Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. adı altında kurularak, 1987 yılında plastik mobilya üretimine başladı. Global bir marka olma hedefiyle yola çıkan Siesta, ‘kaliteli ürün üretme’ misyonunu, estetik ve tasarım ile buluşturarak iç ve dış mekanlar için ürünler tasarlamaktadır.

Siesta, 1993 yılında, bugün 50.000 m2 alana sahip olan Büyükçekmece’deki fabrikasına taşınarak, her mekâna uygun kaliteli ve dayanıklı ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Nitelikli ürün tasarlama çizgisiyle, Türkiye’den dünyaya 100’ü aşkın ülkede 500 satış noktasına ulaşarak, sektöründe en çok ihracat yapan firma konumunda yer alıyor.

Üretim ve tasarım odağında, yenilikçi yaklaşımla markasına değer katmayı hedefleyen Siesta, 2019 yılında TURQUALITY® Marka Destek Programı kapsamına alınarak küresel platformda faaliyetlerine devam ediyor. Ar-Ge ve inovasyon odaklı yatırımlarıyla Siesta, TSE, ISO 9001:2015 ve CATAS kalite ve ürün güvenliği belgeleriyle müşteri memnuniyetini en düzeyde tutmayı amaçlıyor.

Üretiminin %75’ini ihracata yönlendirmiş olan Siesta, AB ülkeleri başta olmak üzere, ABD, Avustralya ve Güney Amerika’da birçok ülkeye ulaşarak, üretim hacmini genişletmektedir. Yurtdışında bilinen güçlü ve güvenilir bir marka olarak faaliyetlerini sürdüren Siesta, Avrupa’nın en büyük basketbol ligi olan Euroleague Basketbol’un global resmi sponsorluk anlaşmasıyla Avrupa’da ve Türkiye’de markalaşma çalışmalarına katkı sağlamaktadır. Dünyaca ünlü otel ve restoranlara ürünlerini ulaştıran Siesta, Avrupa’nın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı’nda yer alan ürünleriyle de iş birliği gerçekleştirmiştir.

Yeniliğe ve üretime olan yatırımlarıyla, müşterilerin beklentilerine uygun çözümler sunan Siesta, yıllık, 2 milyon üretim hacmi ile farklı yaşam alanlarında hayatı kolaylaştıran işlevsel çözümler geliştirmeye devam ediyor.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: lşılplast Plastik / Siesta

: +90 212 861 5000

: -

: Çatalca Yolu No:597 Tepecik 34537 Büyükçekmece

  • Üretici

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol