+90 212 288 60 60

Gizem Peyzaj / Aktaş Plant

Gizem Peyzaj / Aktaş Plant Logo

Tecrübenin ancak toprak gibi olmak demek olduğunu öğrendik.

Kendisi için verimli bir hayat döngüsü seçenlerin ve oluşturanların, ülkesi için verimli bir döngü kuracağına inandık.

1978 yılında bir toprak parçası iken, bugünlerde bir anakara haline gelmenin mutluluğunu yaşamamız bu yüzden...

Çiçek, çiçekçilik, peyzaj, yeşil, bitki, ağaç ve çalılar, bitki bakımı, evlere, şehirlere, hatta duvarlara bahçeler, üstelik son teknoloji ortaklığında çalışma azmi derken aradan geçen yıllar boyunca hep öncü, hep lider olma gayretinde olduk.

Yıllar, çiçekler ve yeşillikler içinde geçerken hayaller de tıpkı ürün/üretim ve müşteri yelpazemiz gibi genişledi. Ve 2004 yılında İzmir’in hasbahçesi Bayındır’da büyük bir hayat kaynağı haline geldi.

Bugün potansiyelini uluslararası sahaya taşıyan Aktaş Plant, başta İstanbul ve Bayındır olmak üzere 50.000 m2 kapalı ve 200.000 m2 açık alanda, 10 ayrı tesiste, mevsimlik çiçekten ağaç grubuna, soğanlı bitkiden çalı çeşitlerine kadar geniş bir ürün çeşitliliğinde üretim yaparak peyzaj mimarisine yenilikçi yaklaşımlar getirmiş ve çiçek sektörüne katma değer sağlamış çiçekten bir dev haline gelmeyi başarmıştır.

Her bir şehre, her bir parka, her bir toprak parçasına, ona özel tasarımlar üretip peyzaj harikaları peşinde koşan Aktaş Plant, teknolojiyi en iyi şekilde kullanan inovatif bir marka haline gelmesini de bilmiştir. Patenti kendisine ait olan “BioSaksı” ve “DuvarBahçe” ürünleri buna en iyi örnektir.

Marka olmanın kültürel bir olgu, karizmatik bir duruş; markalaşmanın aslında farklılık, inovasyon ve işbirliklerinde yattığını bilir Aktaş Plant. Ürün ve üretim alanında yapmış olduğu bu karizmatik hamleleri, işbirliği yaptığı müşterilerine ve çalışanlarına da yansıtmasını bilmiştir.

Bu andan itibaren biz biliyor ve duyuruyoruz ki, Aktaş Plant demek, her zaman, her yerde yeşil demek, çiçek demek, daimi güzellik demektir.

Biz biliyoruz ve ilan ediyoruz ki, Aktaş Plant’ın ürettiği çiçek, bitki, yeşil ya da peyzaj değil, mutluluk ve mutluluk içinde yaşamaktır.

O yüzden kaktüsümüz şen şakrak, dokunduğumuz duvar bir bahçe, saksılar adeta bir mucizedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Gizem Peyzaj / Aktaş Plant

: +90 232 581 7535

: -

: Bayındır Ödemiş Yolu Üzeri 5.Km Bayındır

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol