+90 212 288 60 60

MAROF YAPI END.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

MAROF YAPI END.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Logo

Marof Yapı Endüstri Maden San.Tic.Ltd.Şti sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, kalite ile birleştirerek 12 yılı aşkın süredir sektörde hizmet vermektedir. Kurulduğu günden itibaren uzman kadrosuyla su yalıtım izolasyonu konusunda üretim yapan şirketimiz; Türkiye genelinde tüm inşaat sektörüne hitaben bayındırlık pozlarına uygun ve TOKİ onaylı TSE, CE ile ISO 9001 belgelerine sahip membran üretimi yapmaktadır. Firmamız su yalıtım izolasyonu konusunda her türlü ürün ve donanıma sahip olup müşterilerimizin isteklerine cevap verebilecek kapasitede tesise sahiptir. Firmamızın değişmez prensipleri; sürdürülebilir kalite, hizmet, güven ve uygun fiyattır. Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı; "hizmette dürüstlük ve kalitedir" prensibiyle çalışan Marof Yapı, Bursa Çalı Sanayi Bölgesi'nde yer alan tesisi ile hem yurt içine hem de yurtdışına ürün sevkiyatı yapmaktadır. Hızlı ve kaliteli üretim anlayışıyla hizmet veren Marof Yapı, inşaat sektörünün öncü firmalarının ilk tercihi olmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

VİZYON : MAROF yapı olarak, öncelikli hedefimiz AR-GE çalışmalarını her geçen gün daha da hızlandırıp, çevre dostu patentli formüller ve üretim teknolojileri geliştirip, ürün ve bilgi ihraç ederek ülke ekonomisine katkı sağlamak ve MAROF YAPI’yı sektörün önde gelen firmalarından biri haline getirmek.

MİSYON : MAROF yapı olarak, öncelikli hedefimiz AR-GE çalışmalarını her geçen gün daha da hızlandırıp, çevre dostu patentli formüller ve üretim teknolojileri geliştirip, ürün ve bilgi ihraç ederek ülke ekonomisine katkı sağlamak ve MAROF YAPI’yı sektörün önde gelen firmalarından biri haline getirmek.

İLKE VE ÖZELLİKLER

  • GÜVENİLİR HİZMET : Zamanında teslimat ve alanın da eğitimli ekip.
  • YÜKSEK KALİTE : Tecrübe ve AR-GE gelişimi.
  • UYGUN FİYAT : Kalite çizgisinden şaşmayan uygun fiyat aralığı.

 

FELSEFEMİZ : Bilgi ve tecrübeyi inovasyonla birleştirerek, gerek ülkemiz gerek dünya gerekse çevre için en duyarlı ve en kaliteli ürünleri üretmek, geliştirmek ve siz müşterilerimize en uygun fiyat aralığın da sunmak şirket felsefemizdir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: MAROF YAPI END.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

: +90 505 034 35 58

: Çalı Sanayi Bölgesi Geyveli cad. No: 21 NİLÜFER

  • Üretici

  • Genel Dağıtıcı

  • İhracatçı

1
E-Bültene Abone Ol