+90 212 288 60 60

DEJA BOYA / HNF KİMYA

DEJA BOYA / HNF KİMYA Logo

DEJA Boya HNF Kimya'nın bir markasdır. HNF Kimya, yurtdışı dahil olmak üzere, birçok boya üreticisinin ana hammadde tekarikçisidir ve 2014'ten bu yana boya sektörü hariç 13 farklı sektöre kimyasal hammadde tedariğinde bulunmaktadır. Ocak 2018'de kurduğu boya üretim tesisiyle HNF Kimya inşaat boya üretimine adımını atmıştır. Hammaddeyi ciddi miktarlarda/bulk halinde tedarik eden HNF Kimya, bu alım gücünü DEJA Boya ile kendi ürünlerine yansıtmıştır.

Hammadde tedariğinden dolayı 5 yıldır boya firmalarına verilen teknik destek, DEJA Boya teknik ekibini konusunda Türkiye'nin en önde gelen ekiplerinden biri haline getirmiştir.

Atatürk Havalimanı'na 20 km mesafede olan DEJA Boya üretim tesisi aylık 700 tonluk bir üretim kapasitesine ve donanımlı bir laboratuvara sahiptir. DEJA Boya, sınır tanımaksızın, RAL kartelasından istediğiniz rengi  üretebilmektedir. DEJA Boya ürünleri suya ve hava koşullarına karşı üstün dayanım göstermektedir ve inanılması güç sarfiyat/fiyat performanslarıyla beraber yüksek örtücülük vermektedir.

Üretim maliyetlerini minimumda tutarak, hammadde tedariğinin de verdiği ekonomik avantajlarla birlikte, DEJA Boya çok rekabetçi fiyatlar vermektedir. Bütün boya reçeteleri kalite odaklıdır (2 farklı üniversitenin kimya bölümleriyle geliştirilmiş reçeteler) ve DEJA Boya'nın felsefesi kaliteden asla taviz vermeden müşterilerine hak, hukuk ve ahlak çerçevesinde örnek niteliğinde bir hizmet vermektir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: DEJA BOYA / HNF KİMYA

: +90 212 803 0258

: Orhangazi Mah. 1646 Sok. No.68/1 Esenyurt

  • Üretici

  • Uygulamacı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol