+90 212 288 60 60

GRADA Yapı Kimyasalları ve İnş.Malz.Üretim San.Tic A.Ş

GRADA Yapı Kimyasalları ve İnş.Malz.Üretim San.Tic A.Ş Logo

GRADA takımı, 20 yılı aşan süredir Kimya ve Yapı detay çözümlerine yönelik İstanbul Tuzla ve Vernikçiler Sitesin' de faaliyette bulunmaktadır. GRADA A.Ş., tecrübe ve potansiyelini Yapı Kimyasalları Sektörü'nde en verimli şekilde müşterilerine sunabilmek için, geniş ürün yelpazesi ile yapı sektörüne çözümler sunmaktadır.

Ürün çeşitleri arasında; epoksi ve poliüretan yapı sistemleri, antikorozif epoksi ve poliüretan çelik konstrüksiyon ürünleri, ahşap ve metal tekneler için epoksi ve poliüretan ürünler, yapıştırıcı ve derz dolgular, mastik ve dolgu macunları, tamir harçları, çimento ve silikat esaslı zemin sertleştirme ve parlatma sistemleri, su bazlı, polimer, çimento, poliüretan, poliürea, akrilik ve bitüm esaslı su yalıtım sistemleri iç ve dış mekanlarda kullanılan kaplama ve ısı yalıtım sistemlerine yönelik üretim çözümleri bulunmaktadır.

Firmamız, kaliteli üretim, kaliteli ürün anlayışı ile Avrupa normlarına uygun cihazları ve analiz ekipmanlarına sahip ARGE ve Kalite Kontrol Laboratuarlarında, konusunda uzman mühendis ve kimyager kadrosu ile günümüz dünyasındaki teknolojik gelişimleri yakından takip ederek ürünlerini sürekli geliştirmekte ve yenilikçi bir anlayış ile çalışmalarını sürdürmektedir. Üretimi yapılan ürünler insan ve çevre sağlığı açısından Avrupa kriterlerinde belirlenmiş minimum VOC değerlerinin altında üretilmekte, insana ve çevreye saygı prensibinden ödün verilmemektedir. Kalite Kontrol Laboratuvarımızda ürünlerimizin kimyasal ve fiziksel mukavemet testleri ulusal ve uluslararası standartlarda kontrol edilerek, TSE ve Avrupa normlarına uygun (CE) yüksek performanslı ürünler üretilmekte olup iç ve dış pazarlara sektörel çözümler sunarak ISO 9001/2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ direktiflerinde en iyi ürünü ve hizmeti üretmeye devam etmektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: GRADA Yapı Kimyasalları ve İnş.Malz.Üretim San.Tic A.Ş

: 0216 379 83 52

: Çınardere Mh. Akan Sk. Başoğlu İş Merk. No: 13/3 Pendik

  • Üretici

1
E-Bültene Abone Ol