+90 212 288 60 60

Özer Yapı / Prestige

Özer Yapı / Prestige Logo

1994 yılında kurulan Özer Yapı, Prestige markasıyla hizmet vermektedir. Ödün vermediği ilkeleriyle yaşam stilinizin aynası olan duvarlarınızı, duvar kağıtlarındaki yüzlerce desen çeşidi ve estetik yaklaşımlarla eşsiz mekanlara dönüştürür.

Türkiye genelinde hizmet veren 300 bayii sayesinde Türkiye'nin dört bir yanındaki müşterilerine hizmek vermektedir.

Özer Yapı Prestige Duvar kağıtları ile yaşam alanlarının vizyonunu genişleterek "dört duvar" olmaktan çıkarıp, hizmet kalitesiyle sektöre yeni ve farklı bir bakış açısı getirmiştir.

Özer Yapı bünyesindeki uzman ve deneyimli uygulama ekipleriyle gerek kurumsal, gerekse bireysel müşterilerine hızlı ve kusursuz montaj hizmetleri de vermektedir.

Prestige Duvar Kaplama ürünleri stokları, müşterilerinin en küçük bir sorun dahi yaşamamaları için her zaman talebi karşılayacak miktarda depolanmaktadır.

Prestige markası olarak size sunduğumuz seçkin dünya markaları, kendi ürün koleksiyonlarını oluştururken günün trendleri, tekstil, dekorasyon, mimari çizgi, renk, doku ve benzeri estetik öğeleri göz önünde bulundururlar.

Tüm desen, renk ve dokular; dünyada ünlü tasarımcılar tarafından en ince ayrıntısına kadar detaylı çalışmalar sonunda yaratıcılık ve estetikle birleşerek birbirinden özel koleksiyonlara dönüşmüştür.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: Özer Yapı / Prestige

: +9 0216 527 6862

: Keyap Sitesi D2 Blok, No:70/A Y.Dudullu / Ümraniye

  • Distribütör

  • Uygulamacı

  • Genel Dağıtıcı

1
E-Bültene Abone Ol