+90 212 288 60 60

ÇAKMAK YAPI MALZEMELERİ ve DIŞ TİC.A.Ş.

ÇAKMAK YAPI MALZEMELERİ ve DIŞ TİC.A.Ş. Logo

Çakmak Yapı olarak 1992 yılından bu yana, ithal yapı malzemeleri sektöründe perakende ve proje satışı alanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Prestij sahibi, alanında markalaşmış birçok firmanın Türkiye temsilciliğini İstanbul, Kadıköy – Kalamış’ta bulunan merkez ofisimizden ve Türkiye genelinde bulunan aktif 22 bayimiz ile yürütmekteyiz.

Kurulduğumuz yıllarda, yalnızca seramik/porselen seramik ithalat ve satışını yaparken pazar ihtiyacına yönelik olarak yıllar içerisinde ürün çeşitliliğimizi arttırarak büyüdük.

1993 yılında İspanyol Ceramicas Aparici markasının Türkiye temsilciliği ve genel distribütörlüğünü üstlendikten çok kısa bir süre sonra büyük projelerde adından söz ettiren firma olma başarısını elde ettik.

Güncel olarak 11 farklı markanın Türkiye’de tek yetkili temsilcisi ve distribütörlüğü ile birlikte, Avrupa’dan yılda ortalama 25 farklı markanın ithalatını gerçekleştiriyoruz.

Ağırlıklı olarak ithal banyo malzemeleri üzerine satış ve pazarlama yapan firmamız, 2015 yılına kadar uygulama hizmeti sunmuyordu. 2015 yılı Ocak ayında anlaşma sağlayarak, Türkiye distribütörlüğünü üstlendiğimiz Tecnocemento isimli markamız ile anahtar teslimi çalışma fırsatını yakaladık. Müşteri güven ve memnuniyetinin önemini bilerek, artık sıva malzemesi uygulaması yapıyoruz. Beton görünümlü, %70 çimento esaslı sıva malzemesi olan Tecnocemento ile farklılık yaratarak, yaşam alanlarının her bir noktasına hitap etmeye başladık.

Kısacası müşteri ihtiyaç ve beklentilerine en uygun ürün ve hizmetlerini sunarak tercih edilen lider marka olma vizyonumuzu gerçekleştirdik.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: ÇAKMAK YAPI MALZEMELERİ ve DIŞ TİC.A.Ş.

: 0216 418 32 72

: -

: Fenerbahçe Mah. Cengiz Topel Sok. Humbaracı Apt. No:1/4 Kalamış Kadıkö

  • Distribütör

  • Uygulamacı

1
E-Bültene Abone Ol