+90 212 288 60 60

OPTOLED ELEKTRİK ELEKTRONİK ENERJİ SİS.VE İNŞ.SAN.LTD.ŞTİ

OPTOLED ELEKTRİK ELEKTRONİK ENERJİ SİS.VE İNŞ.SAN.LTD.ŞTİ Logo

Türkiye’de doğru aydınlatma çözümleri konusunda önde gelen firmalar arasında bulunan AFC LIGHTING 1993 yılından bu yana üretici olarak hizmet verdiği aydınlatma sektörüne, dünya teknolojisiyle paralel, yenilikçi ve doğru çözümler getirerek; yapıların iç ve dış aydınlatma armatürleri ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

LED teknolojisinin günümüze kadarki gelişimiyle birlikte, AFC LIGHTING 2008 yılında, LED ve yeniden kullanılabilir enerji (Güneş ve Rüzgar enerjisi) konusunda uzman firmalarından OPTOLED ile ortaklık kurarak ,enerji tasarrufuna yönelik AR-GE faaliyetlerine hız vererek, teknolojik ürün profilini genişletmiştir. AFC LIGHTING-OPTOLED, Aydınlatma konusunda uzman kadrosuyla, iç ve dış aydınlatma armatürleri imalatı, aydınlatma projelendirme mühendislik hizmeti, montaj ve devreye alma sırasında danışmanlık, satış sonrası servis konularında hizmet vermektedir.

AFC LIGHTING – OPTOLED, ürettiği kaliteli ve teknolojik ürünler sayesinde, yurt içi ve yurt dışındaki pazar payını her geçen gün arttırmakta ve geleceğe güvenle bakmaktadır.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: OPTOLED ELEKTRİK ELEKTRONİK ENERJİ SİS.VE İNŞ.SAN.LTD.ŞTİ

: +90 216 304 02 81

: Deri OSB Mah. Vakum Cad. No:6/A Tuzla

  • Üretici

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol