+90 212 288 60 60

GMF Asansör & Yürüyen Merdiven

GMF Asansör & Yürüyen Merdiven Logo

Uzmanlasti tüm konularda çagdas, güvenilir, çevreye duyarli, müsteri haklarina saygili, kaliteli hizmet ve ürüne önem veren, çalisanlarin egitim ihtiyaçlarina katkida bulunan, yenilikçi, pozitif degisimi kabul eden ve sürekli kendini gelistiren öncü bir kurum olmak.

Mimari kimligi olan, farkli konseptlerdeki büyük kentsel projelerini hayata geçirmek; üretim, pazarlama, satis, satis sonrasi hizmet ve müsteri memnuniyetini saglamak ve kalici dostluga dönüstürerek, samimi, güvenilir, profesyonel bir hizmet sunmak. Daima girisimci, yenilikçi ve gelisime açik kimligiyle kendisini yenileyerek üretim kalitesini yükseltmek. Uzmanlastigimiz her alanda ülkemizde en iyi olmakla kalmayip uluslar arasi alanda da sundugumuz her hizmetin bilimselligi ve kalitesi ile ilklerin içinde ilkeli yer alan. Lider olmanin yani sira her zaman lider kalmayi basara bilen bir kurulus olmak.

Sürekli kalite iyilestirme anlayisini benimseriz Müsterilerimize en iyi ürün ve hizmeti sunmak, müsteri mutlulugunu hersey üzerinde tutariz.Takim anlayisini benimseriz ve yasatiriz.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: GMF Asansör & Yürüyen Merdiven

: +90 412 252 1141

: Firat Mah. Dorsin Cad. Ceylan Towers Sitesi No:32/A Kayapinar

  • Uygulamacı

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol