+90 212 288 60 60

MAK-SER MAK.OTO.ELEK.VE ELEKTRONİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

MAK-SER MAK.OTO.ELEK.VE ELEKTRONİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Logo

Mak-Ser Makine 1998 yılında mobil vinç sektöründe satış sonrası hizmetlerini vermek üzere kurulmuş bir firmadır. İlk zamanlar vinç sektörünün önemli markalarından TEREX PPM , TEREX P&H , TEREX DEMAG , TEREX AMERICAN , TEREX BENDINI , TEREX WAVERLY ve LORAIN vinçlerin hem yurtiçi hem de dünya çapında 40 ülkede satış sonrası hizmetlerini veren Mak-Ser, platform sektöründe artan talepler doğrultusunda Genie marka personel yükseltici platformların satışını ve satış sonrası hizmetlerini de vermeye başlamış ve hizmetlerine 2012 yılına kadar devam etmiştir.
2012 yılında sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mak-Ser Platform, sahip olduğu tecrübeyi, uluslararası alanda hızla yerini alan ve kalitesiyle ön plana çıkan Dingli markasıyla birleştirmeye karar vermiş ve Dingli marka personel yükseltici platformların Türkiye ve Türk Cumhuriyetlerin de satış ve servis faaliyetlerini yürütmeye başlamıştır.
Personel yükseltici platform sektöründe 10 yılı aşkın bir süredir faaliyetlerini Mak-Ser platform markasıyla devam ettiren Mak-Ser Makine, son kullanıcılardan kiralama firmalarına kadar uzanan yelpazede müşterilerine hizmet vermektedir.
Kaliteli ekipmanlar tedarik ederek, koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen Mak-Ser, bağlı olduğu etik değerler çerçevesinde hareket ederek sektörde adından söz ettirmektedir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: MAK-SER MAK.OTO.ELEK.VE ELEKTRONİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

: + 9 0 262 728 1582

: -

: İstanbul Mermerciler San. Sitesi 18. Cadde No: 33 Köseler Köyü - Dilovası

  • Üretici

  • Distribütör

1
E-Bültene Abone Ol