+90 212 288 60 60

HASEL İSTİF MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

HASEL İSTİF MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Logo

1985 yılından bu yana iş ve istif makineleri alanında birçok markanın distribütörlüğünü yapan Hasel İstif Makinaları San. ve Tic. A.Ş., Türkiye pazarının önde gelen firmaları arasında yer almakta olup Alman Linde markası ile forklift pazarındaki liderliğini 22 yılı aşkın süredir sürdürmektedir.
Hasel 2013'ün sonunda özel istifleme çözümleri sunan Combilift markasıyla distribütörlük anlaşması imzalayarak istifleme alanında müşterilerine her tür çözümü sunabilir hale gelmiştir .2014 yılında güçlü markaları arasına Kobelco ekskavatörlerinin yanısıra Foton –Lovol traktörlerini de ilave ederek, iş makinesi ve traktör pazarındaki hedeflerini çok daha ileriye taşımaktadır.
Makine satışının yanı sıra, kiralama ve 2. el satış konusunda da hizmet veren Hasel'in rakiplerinden ayrışmasını sağlayan bir diğer unsur da satış sonrası hizmet anlayışıdır. Linde kalitesini Hasel güvencesi ile ileriye taşıyan firmamız özellikle teknik servis konusunda, eğitimli teknisyenleri, geniş yedek parça stoğu, servis ve gezici servisleri ile sektörün önde gelenleri arasında yer almaktadır. Türkiye’nin 15 noktasındakı bölge, ofis ve uzman ekibi ile temsil ettiği markalara kendi güvencesini ekleyen Hasel, sadece satış değil, doğru yönlendirme ve satış sonrası hizmetlerinde maksimum müşteri memnuniyetini hedefleyen bir firmadır. Geniş ürün yelpazesi ile Hasel, faaliyet gösterdiği her alanda, nitelikli markalarla gücüne güç katmaya devam edecektir.

Teklif Al
Firma Bilgileri

: HASEL İSTİF MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

: -

: + 9 0 216 634 2100

: -

: Mescit Mah. Demokrasi Cad. No:21-29 34956 Tuzla

  • Distribütör

  • Satıcı

1
E-Bültene Abone Ol